Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Houbový tataráček

SUROVINY

50g másla
1 cibule nebo 2 šalotky
1 pórek
2 stroužky česneku
200g hub hřibovitých
2 lžičky hrubozrnné hořčice
2 lžíce zakysané smetany
tymián, sůl

POSTUP

Nakrájíme cibuli a pórek najemno. Houby na malé kostičky a česnek rozetřeme.

Na másle orestujeme cibuli, přihodíme půl množství pórku, česnek a houby. Chvilku dusíme, aby houby byli měkké. Přendáme do mísy a necháme vychladnout. Do směsi přidáme hořčici a zakysanou smetanu. Osolíme a ochutíme tymiánem.

Podáváme na opečeném chlebu, bagetě, které můžeme ještě potřít česnekem.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Díly – to znamená, podle množství kolik potřebujete na salát, pokud si děláte salát jen pro sebe, potřebujete jen lžíce,...
Avokádo vypeckujeme, dužinu vydlabeme a dáme do mixeru, přidáme česnek, limetovou šťávu, hrášek a vše rozmixujeme. Osolíme. Podáváme na toustech, anebo na...
Kuře omyjeme, osolíme a opepříme. (použijte červený pepř, jeho chuť krásně doplní svěžest pomerančů) Pomeranče pořádně omyjeme horkou vodou. Dva...

RECEPTY