Chřest se strouhankou a máslem

Chřest se strouhankou a máslem

SUROVINY:

 2 svazky chřestu zeleného
 4 lžíce strouhanky
 4 lžíce másla

POSTUP:

Dřevnaté konce chřestu odlámeme. Spodky můžeme ještě škrabkou oškrábat. Dáme vařit do osolené vody na 2 – 3 min. Strouhanku opražíme na másle. Chřest vyndáme na talíř. Polijeme rozpuštěným máslem a posypeme strouhankou. Můžeme trochu osolit.

Nejjednodušší a nejzákladnější příprava chřestu, kterou mám úplně nejraději.

Suroviny

 2 svazky chřestu zeleného
 4 lžíce strouhanky
 4 lžíce másla

Postup

1

Dřevnaté konce chřestu odlámeme. Spodky můžeme ještě škrabkou oškrábat. Dáme vařit do osolené vody na 2 – 3 min. Strouhanku opražíme na másle. Chřest vyndáme na talíř. Polijeme rozpuštěným máslem a posypeme strouhankou. Můžeme trochu osolit.

2

Nejjednodušší a nejzákladnější příprava chřestu, kterou mám úplně nejraději.

Chřest se strouhankou a máslem
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.