Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
1kg brambor
100g anglické slaniny
100ml masového vývaru
1 cibule
4 kyselé okurky
1 lžíce hořčice
½ lžičky medu
sůl, pepř
3 lžíce jablečného octa
5 lžic oleje
svazek ředkviček
svazek divoké nebo obyčejné pažitky
Uvaříme brambory. Oloupeme a necháme vychladnout.
Slaninu nakrájenou na kostičky necháme na pánvičce vyškvařit. Přidáme brambory na plátky a zalijeme vývarem. Necháme projít varem.
Hořčici, med, sůl, pepř, ocet a olej našleháme do emulze, přidáme cibuli a okurky, nakrájené najemno. Na vychladlé brambory nalijeme emulzi s cibulí a okurkami. Necháme odležet asi 30 min.
Nakonec do salátu přidáme nakrájené ředkvičky na kolečka a nasekanou pažitku.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved