Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

SUROVINY

2 pstruzi – 4 filety
2 lžíce mandlí – oloupaných, na plátky
½ citronu
pepř, sůl
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
100g medvědího česneku

POSTUP

Filety ze pstruha osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mandlích. (Pokud Vám mandličky nedrží na povrchu, můžete pstruha nejdříve potřít jemně našlehaným bílkem nebo máslem.) Na oleji opečeme pstruha z obou stran dozlatova – nejdříve kůží dolů. Je to velmi rychlé, počítejte na každou stranu 2-3 min. Pstruha vyndejte na talíř

Do výpeku přidáme máslo a hodíme na něj medvědí česnek, citr. kůru, sůl, pepř a krátce prohřejte.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Díly – to znamená, podle množství kolik potřebujete na salát, pokud si děláte salát jen pro sebe, potřebujete jen lžíce,...
Květák rozebereme na růžičky, přidáme i čistý košťál a dáme vařit. Osolíme. Pár hezkých růžiček vyndáme po 2 – 3 minutách,...
Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Vyndáme na talíř a do pánvičky přidáme lžíci oleje, hodíme žampiony nakrájené na plátky. Smažíme...

RECEPTY