Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
4 plátky zadního hovězího masa
8 plátku slaniny
2 cibule
střídka chleba z jednoho krajíce
olej nebo sádlo
200 ml vody nebo vývaru
Plátky rozklepeme, osolíme, opepříme, poklademe slaninou, posypeme jemně nakrájenou 1 cibulí a rozdrobenou střídkou chleba. Sbalíme závitky a ovážeme. Osmažíme druhou cibuli na oleji nebo sádle a opečeme na něm zprudka závitky. Zalijeme vodou (lépe vývarem – viz jak na to) a dusíme. Když jsou závitky měkké, vyjmeme je a šťávu svaříme jen na polití závitků.
Pozor si dejte na osolení závitků! (Já měla domácí slaninu a silný vývar a šťáva po svaření byla dost slaná)
Podáváme s bramborovou kaší. (viz jak na to)
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved