Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Těstoviny s cuketou a brynzou

Rychlý oběd na chalupě

SUROVINY

2 lžíce oleje olivového
plátek másla
3 stroužky česneku bez klíčku
500g cukety
8 žampionů čerstvých
500g těstovin jakékoliv nebo domácí viz. základní recepty
100 – 150ml mléka
125g brynzy
12 – 16 větších listů lichořeřišnice
sůl, pepř,

POSTUP

Brynzu v misce rozmačkáme, zalijeme mlékem a umícháme na kaši.

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a plátek másla. Osmažíme na něm plátky česneku, cuket a žampionů. Smažíme asi tak 10 min. (Já mám ráda, když jsou cukety ještě trošku tvrdé).

Během toho uvaříme těstoviny dle návodu na obalu nebo domácí.

Do cuket přidáme mléko s brynzou. Vsypeme těstoviny a promícháme. Přihodíme nasekané listy lichořeřišnice. Opepříme a opatrně osolíme.

NAPSAT

KOMENTÁŘ

5 2 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Na těsto všechny ingredience zpracujeme na hladké těsto, které necháme uležet v lednici min. 1 hodinu. Lépe přes noc. Troubu...
Srdce očistíme pod proudem vody (někdy v útrobách bývá sražená krev) Maso zalijeme studenou vodou, jen tak aby bylo ponořené....
Do mísy nasypeme obě mouky, namleté ořechy, cukr a prášek do pečiva, přidáme vejce, žloutek, změklý tuk a vlahého mléko....

OBLÍBENÉ

RECEPTY

V míse rozmícháme změklé máslo, cukr i vanilkový, vejce pokojové teploty a špetku soli do hladké krémové pěny. Hladkou mouku...
Smetanu, vejce, med a muškátový oříšek prošleháme v misce. V míse máčíme pořádně chleby a dáváme je na pánev s...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Inspiruj se jarními recepty plnými čerstvosti! Saláty, polévky a lehká jídla, která osvěží tělo i mysl. Vyzkoušej osvědčené recepty....
Nauč se, jak správně sušit bylinky – bez ztráty chuti a vůně. Poradíme ti nejlepší techniky, načasování i skladování....

RECEPTY

0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x