750g hub
2 lžíce sádla
1 větší cibule
2 lžíce mleté sladké papriky (můžete přidat trochu pálivé)
500ml vývaru hovězího
1 paprika zelená
1 paprika červená
1 paprika žlutá
sůl, pepř, kmín
jíška
Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou a přidáme houby nakrájené na větší kousky. (Já použila jen stejně velké hlavičky – bez krájení)
Zamícháme a zalijeme částí vývaru. Přidáme nakrájené papriky, osolíme, okmínujeme a necháme dusit asi 15min. přilijeme vývar a zahustíme jíškou a ještě 10 min povaříme.
Přihlas se k odběru našeho měsíčního newsletteru a získej: 🥘 Nejnovější recepty, které ti nesmí uniknout 💡 Tipy, jak vařit jednodušeji a lépe ✨ Sezónní inspiraci, suroviny a techniky 📚 Shrnutí nejčtenějších článků měsíce
Žádný spam – jen poctivá chuť jednou za měsíc.
Stačí zadat svůj e-mail a je to!
Co mě vedlo k založení mého blogu? – láska k jídlu, vaření, pečení a hlavně mé kamarádky, pro které již přes rok vařím degustační menu, peču dorty a zákusky. Jídlo i vaření je moje vášeň (i když nevím po kom to mám – promiň mami), sbírám recepty, kuchařky jsou mé oblíbené knihy.
© 2017-2025 poctivachut.cz – All rights reserved