Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Na závěr velikonočního hodování něco lehkého a docela zdravého
10g želatiny – 6 plátků
100 ml studeného mléka
250ml smetany ke šlehání
200ml podmáslí
3 – 4 vrchovaté lžičky moučkového cukru
4 kiwi
1 – 2 lžíce vanilkového cukru – viz jak na to
Plátky želatiny namočíme do studeného mléka.
Smetanu zahřejeme a před bodem varu jí stáhneme.
Do této horké smetany dáme namočenou želatinu i s mlékem a mícháme, dokud se želatina nerozpustí.
Přidáme cukr a opět mícháme do rozpuštění. Přidáme podmáslí. Zamícháme
Nalijeme do připravených mističek, kalíšků či skleniček.
Necháme nejlépe přes noc v chladu zatuhnout.
Kiwi oloupeme a rozmixujeme. Postupně přidáváme cukr dle chuti. Zamícháme a dáváme se zatuhlou panna cottou.
Zdobíme dle fantazie jedlými květy nebo na velikonoce třeba čokoládovými vajíčky.
Dýňová polévka s kozím sýrem a sušenými rajčaty, al...
Trošičku složitější recept, ale ta práce stojí za to...
Já mám ráda jitrnici se zelným salátem s cibulkou nebo ...
Jalovec obecný je stálezelený jehličnatý strom, na kter...
Odlehčená večeře kozí sýr a zelenina a samozřejmě v...
Exotický salát s malými citrusovými plody kumkvaty, je ...
© 2017-2023 poctivachut.cz – All rights reserved