Dne 27. prosince 2017 jsme připravili degustaci – Inspirace thajskou kuchyní II. (Můžete se podívat i na naše první thajské menu)
- Thajský hovězí salát – hovězí, citronela, červená cibule, okurka, chilli paprička, jarní cibulka
- Polévka s vaječnou omeletou – vývar z pečené zeleniny, mrkev, kapusta, vaječná omeleta
- Červené zeleninové kari – šalotka, kešu oříšky, červená kari pasta, brambory, citronová tráva, rajčata, kukuřice, řapíkatý celer, jarní cibulka, kafrová limeta
- Závitek s mletým vepřovým masem – rýžový papír, vepřové maso, citronela, limeta
- Kuře na zeleném kari – jarní cibulka, zelená chilli paprička, zázvor, česnek, koriandr, petržel, kuře, zelená paprika, kokosové mléko, soba nudle
- Pečený ananas – máslo, třtinový cukr, ananas, limeta, mangová smetana, kokos